MENIU CAUTĂ

O femeie gravidă în opt luni a fost amenințată cu moartea în propria casă, în fața celorlalți copii ai ei. Imagini înspăimântătoare

Distribuie

O femeie gravidă în opt luni a trecut prin cea mai groaznică sperietură pe 23 noiembrie, când patru hoți au năvălit în casa ei și au amenințat-o că o omoară, de față cu ceilalți copii ai ei și alte rude.

Scenele halucinante s-au petrecut în Sparkhill, Birmingham. Hoții au sunat la ușă, iar proprietara le-a deschis, crezând că este fratele ei. Cei patru bărbați mascați au dat năvală în casă și au cerut aur și bani, a dezvăluit thesun.co.uk. Atacatorii au fost filmați de camerele de luat vederi puse la intrarea în locuință.

Au amenințat-o în fața celor doi copii mici

Femeia în vârstă de 25 de ani, gravidă în opt luni, era în casă împreună cu ceilalți doi copii mici (de 2 și 9 ani) pe care-i are, dar și cu mătușa ei, în vârstă de 41 de ani.

Atacatorii au spus că au informații că locatarii au bani și aur în casă, dar femeia le-a spus că n-are nimic. Atunci, unul dintre atacatori a amenințat cu o macetă că o omoară.

Hoții au fost filmați în timp ce dădeau năvală în locuință

Hoții au fost filmați în timp ce dădeau năvală în locuință

„Nu pot fi numiți oameni. Au și ei surori și mame. Dacă cineva le-ar fi făcut la fel mamelor lor? În ultimele două zile, s-au panicat cu toții (n.r. – cei amenințați) și la cel mai mic zgomot. Tremură în continuu de atunci. Sunt traumatizați”, a spus tatăl tinerei amenințate cu moartea, deși e gravidă în opt luni.

Hoții n-au plecat decât după ce mătușa femeii le-a dat toate bijuteriile pe care le avea asupra ei. Fețele nu li se văd pe imagini, dar polițiștii știu că au plecat cu o mașină Reanult Megane.

Recent, și în România un om a atacat într-o benzinărie cu o macetă.


REPORTAJ/Mica Românie de la Cercul Polar. Roxana a terminat Dreptul în ţară, iar acum e în clasa întâi în Skjervøy, Norvegia – VIDEO

Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

Citește mai multe despre birmingham pe Libertatea.

Comentarii