Mergi direct la conținut »
FOTO | O fostă Miss Anglia a fost la un pas de moarte după ce, în timp ce dormea, i-a explodat un sân siliconat Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O fostă Miss Anglia a fost la un pas de moarte după ce, în timp ce dormea, i-a explodat un sân siliconat

FOTO | O fostă Miss Anglia a fost la un pas de moarte după ce, în timp ce dormea, i-a explodat un sân siliconat

Danielle Lloyd, în vârstă de 35 de ani, a suferit numeroase operații de mărime a sânilor, dar lucrurile nu au mers așa cum plănuia și acum a ajuns să militeze împotriva operațiilor estetice. 

Fosta Miss Anglia a povestit pentru Radio BBC cum un sân i-a explodat pe timpul nopții, trezindu-se într-o baltă de sânge: „M-a trezit într-o baltă de sânge. Nu am știut ce s-a întâmplat, dar sânul meu a explodat în mijlocul nopții și am fost dusă de urgență la spital.

M-au adormit și m-au băgat în operație. Când au scos implantul, au găsit un cheag de sânge și, practic, puteam să sângerez până muream”.

Ea a mai spus că a pierdut aproape 3 litri de sânge și i s-a făcut o transfuzie majoră. „Nu am știut tot ce s-a întâmplat pentru că eram anesteziată, dar când mi-am revenit, am fost îngrozită”, a mai spus Danielle.

După experiența avută, fosta Miss Anglia a îndemnat femeile să se gândească de două ori înainte de a apela la operații estetice și să încerce să fie mulțumite cu aspectul lor, informează mirror.co.uk.

FOTO HEPTA 


Acuzat că le hărțuiește pe concurentele din „Fermă”, Florin Pastramă spune că de fapt le atrage: „Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele”


 

Close
Închide
  Close