12 Iul. 2017 16:04

O nouă tragedie pe litoral. Un bărbat de 55 de ani a murit înecat la Olimp

Distribuie

Un bărbat de 55 de ani a murit înecat la Olimp. Acesta intrase în apă, împreună cu un prieten al său, ambii fiind luați de valuri. Salvamarii au reușit să îl salveze numai pe unul dintre ei. 

Alerta a fost dată miercuri. Doi bărbați au intrat în apă și au fost surprinși de valurile mult prea puternice. Salvamarii au reușit să îl scoată la mal pe unul dintre aceștia, în timp ce pe al doilea, în vârstă de 55 de ani, au continuat să îl caute. Din păcate, în cursul după-amiezii, acesta a fost scos din apă decedat. Bărbatul era muncitor în zona unde s-a produs tragedia.

De la începutul sezonului, 10 persoane și-au pierdut viața înecate. Din păcate, cazurile în care turiștii sunt luați de valuri sunt frecvente, iar asta din pricina faptului că aceștia ignoră steagurile roșii arborate de salvamari, care le atrag atenție că este periculos să se aventureze în apa agitată.

Miercuri, salvamarii caută o femeie dată dispărută la Mangalia. Aceasta a intrat în apă la scurt timp după ce a fost externată din Spitalul Municipal Mangalia, unde ajunsese în stare avansată de ebrietate. A fost externată pe proprie răspundere, miercuri dimineață, în jurul orei 6.00. O oră mai târziu, echipele de salvare au fost alertate de mai multe persoane, care au spus că au văzut pe cineva în larg, între plaja Diana și Paradiso. La fața locului au ajuns trei mașini de pompieri, printre care și una de scafandri. Cei care au alertat echipele de salvare au spus că o persoană a fost văzută înotând la 500 de metri de mal, apoi a dispărut.

 

Comentarii
← Inchide