Mergi direct la conținut »
Pedofilul din lift prins în flagrant în 2016. Dosarul lui a fost ”îngropat”!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pedofilul din lift prins în flagrant în 2016. Dosarul lui a fost ”îngropat”!

Pedofilul din lift prins în flagrant în 2016. Dosarul lui a fost ”îngropat”!

O nouă informație halucinantă a ieșit la iveală despre polițistul-pedofil Eugen Stan. Agentul de la rutieră a fost prins în flagrant, în urmă cu doi ani, de colegii lui de la Secția 18, când încerca să violeze o femeie.

În anul 2016, polițiștii de la secția 18 Poliție, îl surprindeau în flagrant, în zona parcului Carol din Capitală pe Eugen Stan, atunci în vârstă de 44 de ani, care încerca să violeze o femeie. Practic, polițistul a tras de ea și i-a băgat mâna în chiloți. Fiind vorba despre un polițist, angajat la Brigada Rutieră a Capitalei, dosarul a fost imediat preluat de Corpul de Control.

Sursele noastre spun că Stan a declarat atunci că ”era beat și nu și-a dat seama ce face”.

În mod uimitor, cercetările s-au oprit și dosarul a fost în scurt timp ”îngropat” printr-un fișet. Cert este că polițistul Eugen Stan și-a continuat activitatea la Rutieră ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Lucrurile au ieșit la iveală acum, după ce agentul a fost recunoscut de colegii săi ca fiind persoana din fotografia cu pedofilul dată publicității. Potrivit unor surse, cei mai mulți dintre colegi au fost efactiv șocați.

Pedofilul din lift, din Drumul Taberei, a fost prins, după mai multe zile în care a fost căutat de polițiști, dar și după o mobilizare pe rețelele de socializare. Bărbatul și-a recunoscut fapta.

Close
Închide
  Close