MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2018 08:29

FOTO/ Cine este adolescenta găsită moartă la marginea unei păduri din Botoșani. Petronela Mihalachi avea 18 ani

Distribuie

Petronela Mihalachi este adolescenta găsită moartă la marginea unei păduri din Botoșani. Tânăra avea 18 ani și a fost ucisă de un tânăr în vârstă de 16 ani. 

Cadavrul unei tinere a fost descoperit la marginea municipiului Botoşani. Tânăra de 18 ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, iar autorul crimei este un adolescent în vârstă de 16 ani. Adolescenta se numește Petronela Mihalachi şi este din Ștefănești, potrivit botosaneanul.ro. Fata era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani şi ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie.

Pe pagina Petronelei de pe o rețea de socializare, au început să curgă mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și celor care au cunoscut-o pe tânără.

„E nedrept cum unii oameni pleacă de lângă tine când te aștepți cel mai puțin. Azi stai cu ei și mâine afli că au plecat acolo sus, unde sper că le va fi mai bine decât aici, pe Pământ, unde mori nevinovat. E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun, săritori, care ar putea face orice pentru ca ție să îți fie bine. Dumnezeu să te ierte, suflet frumos'. 

„Te-ai dus dintre noi, înger frumos! Mâinile acelui criminal să se rupă,să simtă suferința ceaisimțit o și tu. Prea devreme, aveai o viață frumoasă în față, Nici măcar 19 ani nu i împlinit. Vei rămâne mereu în inima mea, prietena mea din toată viața! Dumnezeu să te odihnească în pace!'

Tânăra a murit după ce a fost înjunghiată de cel puțin 13 ori, prezentând plăgi în zona gâtului, a feței și a mâinilor. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit de un bărbat care ieșise cu câinele la plimbare.

FOTO: Facebook


Viața la Paris a modelului senior Rodica Paleologue, românca despre care copiii din cartier scriu compuneri: Sunt contesa străzii Daguerre!'

Loading...
Comentarii