MENIU CAUTĂ

Poliția Locală Timișoara a primit un tort personalizat cu siglă. Laude din partea unei localnice

Distribuie

Un tort personalizat a primit Poliția Locală din Timișoara, de la o timișoreancă mulțumită de activitatea instituției. Tortul are sigla instituției și "Mulțumesc" scris cu litere de-o șchioapă, și a fost însoțit de o scrisoare laudativă. Femeia care l-a trimis la sediul instituției a spus că a apelat de multe ori la Poliția Locală pentru diferite probleme și mereu a fost mulțumită de reacția promptă a agenților.

„Efectivul Poliției Locale Timișoara a primit astăzi o scrisoare de mulțumire, însoțită de un tort deosebit, din partea unui cetățean al municipiului nostru care merită evidențiată deoarece, prin cuvintele adresate, nu poate produce decât o mare satisfacție în rândul polițiștilor locali, aflați permanent în slujba cetățeanului, au comunicat reprezentanții Poliției Locale, potrivit tion.ro.

Femeia care semnează scrisoarea că oamenii legii au fost impresionant de prompți.

„Această scrisoare a mea de mulțumire vrea să evidențieze tocmai modul impecabil în care instituția pe care o reprezentanți a înțeles să vină în ajutorul nostru, al cetățenilor, de fiecare dată, cu o promptitudine impresionantă. Începând de la apelurile efectuate, în care am fost întotdeauna, fără nicio excepție, întâmpinați de o voce amiabilă, potrivită pentru momentul de disconfort pe teren, am simțit, ca simplu cetățean, neajutorat la momentul respectiv, că pot conta pe sprijinul necondiționat al Poliției Locale”, a scris timișoreanca.


Citește și: Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!


 

Citește mai multe despre politia locala, scrisoare, Timișoara și tort pe Libertatea.

Comentarii