VIDEO/ Măsurile luate de Poliția Rutieră pentru minivacanța de Sfânta Maria: peste 10.000 de polițiști și peste 340 de radare

11 august 2017 14:44

Poliția Rutieră a anunțat măsurile luate pentru minivacanța de Sfânta Maria. Traficul pe Autostrada Soarelui este intens încă de la primele ore ale acestei dimineți, iar polițiștii recomandă șoferilor prudență în trafic, pentru a evita accidentele. 

Peste 10.000 de polițiști vor acționa în perioada minivacanței de Sfânta Maria, iar Poliția Rutieră va acționa în aceste 4 zile cu peste 340 de radare pe toate arterele de circulație către zonele turistice, u preponderență cele spre litoral. Drumurile spre litoral, dar și cele de munte vor fi supravegheate și din elicopter, transmite Poliția Rutieră.

Poliția Rutieră recomandă tuturor șoferilor să respecte viteza legală și regulile de circulație privind semnalizarea și păstrarea distanței față de celelalte autovehicule.

 


Citește și: EXCLUSIV/ Cum e ajutat fiul Marinei Scupra să treacă mai ușor peste pierderea mamei sale. Luat în grijă de colegi și dirigintă!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro