Mergi direct la conținut »
Bătrânele care vând verdeață pe stradă, luate în vizor de Poliția Sectorului 6. Acțiunea oamenilor legii i-a revoltat pe internauți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bătrânele care vând verdeață pe stradă, luate în vizor de Poliția Sectorului 6. Acțiunea oamenilor legii i-a revoltat pe internauți

Poliția Sectorului 6 a descins asupra bătrânelor care vând la colț de stradă și a publicat mai multe imagini pe Facebook, de la acțiunile întreprinse de ei pentru „combaterea comerțului stradal neautorizat”, în speranța că vor fi lăudați, însă reacțiile cetățenilor au fost complet altele...

Astfel, polițiștii au luat cu asalt bătrânele care vindeau, praz, ceapă verde sau bujori, dar și pe vânzătorii ambulanți care comercializau pătrunjel sau mușețel.

„În fiecare zi Poliţia Locală Sector 6 combate comerțul stradal neautorizat. Prin cumpărarea de alimente de la comercianți stradali vă veți expune sănătatea unui risc major și veți încuraja perpetuarea unor practici ilegale. Vă prezentăm poze de la acțiunile de astăzi”, a scris Primăria Sectorului 6 pe pagina oficială de Facebook.

Dar, așa cum spuneam, în loc să îi bucure, imaginile au stârnit furia utilizatorilor și a locuitorilor sectorului 6, care au ironizat demersul polițiștilor. Iată doar câteva dintre comentariile lor:

  • „Da? O legătură de pătrunjel cumpărată de la o mamaie din colțul străzii te poate ucide! Pe loc!”
  • „Câtă mândrie pe capul vostru! Ați amendat oamenii amărâți că vând ceapă pe stradă. Meritați un premiu, zic să luați și de la anti-drog oameni, că e mai periculoasă ceapa verde”
  • „Ca locuitor al Sectorului 6, mă simt mult mai în siguranță după această importantă captură de ceapă verde și flori”
  • „Wow, ăștia au dat amendă unor bătrânici care vând pătrunjel și acum vor să fie felicitați. Au distrus mafia pătrunjelului și a mărarului”
  • „Nu știu despre voi, dar eu mă simt mult mai sigur. Încă o acțiune de succes de protejare a publicului”
  • „S-au arestat corcodușele. Dezechibrele economice au fost corectate, sănătatea e în siguranță. Cetățeni, bucurați-vă. Cu bujorii la dubă”
  • „Poliția locală a lu’ sectoru’ 6 a destructurat o rețea de traficanți de usturoi și bujori! Bravo! Așa trebuie să actionați! Să ne faceți mândri de această instituție a statului local!”

Anul trecut, în luna iulie, o bătrână care vindea flori, ridicată de polițiști de pe o stradă din Cluj-Napoca.

FOTO – Facebook.com/PrimariaSectorului6CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Silviu Prigoană pe post de ”Godfather”. A făcut petrecere tematică pentru cei 100 de fini ai săi 

Close
Închide
  Close