Mergi direct la conținut »
Pompierii din Bistrița desfac o sticlă de apă cu drujba. Au dat curs unei provocări care face furori pe rețelele de socializare / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Pompierii din Bistrița desfac o sticlă de apă cu drujba. Au dat curs unei provocări care face furori pe rețelele de socializare / VIDEO

Pompierii bistrițeni au făcut senzație pe rețelele de socializare, după ce au dat curs unei provocări inedite la care au răspuns celebrități din lumea întreagă. Militarii au reușit să desfacă dopul unei sticle cu apă minerală cu ajutorul unei drujbe.

De Răzvan Mihalașcu,

Misiunea inedită a pompierilor bistrițeni a fost filmată, iar imaginile au fost văzute de mii de oameni pe Facebook.

„Versiunea pompierilor de #Bottlecapchallenge.

Apa hidratează, răcorește și… nu iese la fiolă! În plus, fiecare incendiu se „teme” de apă!

Am acceptat provocarea venită de la Politia Romana #Faraalcoollavolan!”, este mesajul publicat pe Facebook de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România.

Pompierii au respectat „regulile” și au dat provocarea mai departe către Jandarmeria Română și Flick Domnul Rimă.

Cum a luat naștere provocarea „Bottle Cap Challenge”

Provocarea „Bottle Cap Challenge” a început pe 25 iunie, după ce Farabi Davletchin, un luptător și instructor de Taekwondo, a publicat pe rețelele de socializare o filmare cu o lovitură spectaculoasă, notează BBC.

Lovitura nu pare a fi una ușoară. Cei care dau curs provocării trebuie să se filmeze cu încetinitorul (slow motion) în timp ce desfac într-un mod cât mai original sticla dintr-o singură lovitură.

Actorul Jason Statham a dat și el curs acestei provocări inedite.

Zeci de celebrități din lumea întreagă, precum Zlatan Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic sau Ellie Goulding, s-au alăturat „Bottle Cap Challenge”.


Citește și:

Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”

Close
Închide
  Close