Mergi direct la conținut »
Primele reţineri în cazul scriitoarei agresate în zona Gării de Nord din Bucureşti
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Primele reţineri în cazul scriitoarei agresate în zona Gării de Nord din Bucureşti

Poliţiştii din Capitală au făcut primele reţineri în cazul scriitoarei agresate în zona Gării de Nord din Bucureşti. Este vorba despre un bărbat şi două femei care vor ajunge în faţa judecătorilor.

De Remus Vlad,

Trei persoane au fost reținute, în urma incidentului care a avut loc miercuri seara în zona Gării de Nord, unde scriitoarea Doina Popescu Brăila a fost agresată de un grup de indivizi. Atacatorii erau convinşi că ea răpeşte copii, pentru trafic de organe.

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti

„În evenimentul înregistrat  pe raza sectorului 1, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Trei persoane au fost retţnute, un bărbat şi două femei, urmând să fie prezentaţi magistraţilor”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, un bărbat și două femei au fost reținuți sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violențe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi magistraţilor.

Scriitoarea a fost agresată şi arsă cu ţigara

Scandalul a izbucnit înainte de miezul nopţii, pe un bulevard din sectorul 1 al Capitalei. Mai mulţi oameni au zărit o autospecială cumpărată recent din străinătate, cu însemne specifice ambulanţei. Potrivit poliţiştilor, scriitoarea care dormea înăuntru a fost agresată de cinci indivizi, ba chiar torturată şi arsă cu ţigara.

Close
Închide
  Close