Mergi direct la conținut »
Prințul George împlinește 6 ani. Ducii de Cambridge au publicat noi fotografii oficiale cu moștenitorul tronului Regatului Unit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Prințul George împlinește 6 ani. Ducii de Cambridge au publicat noi fotografii oficiale cu moștenitorul tronului Regatului Unit

Prințul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii a împlinit, luni, șase ani.

Pentru a marca aniversarea, Kate Middleton a publicat trei noi fotografii oficiale cu George. Fotografiile au fost făcute de mama sa.

Două dintre ele îl arată pe prinţul George în grădinile Palatului Kensington purtând un tricou de fotbal cu însemnele echipei Angliei, iar cea de-a treia îl înfăţişează într-o vacanţă cu familia purtând un tricou polo verde şi pantaloni scurţi albastru cu alb.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut pe 22 iulie 2013 în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary din Londra și a fost prezentat lumii a doua zi după naștere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

În prezent el urmează cursurile şcolii private Thomas’s Battersea din Londra și ia lecții de tenis de la campionul elveţian Roger Federer.

Părinţii prinţului, ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William, sunt mari iubitori de sport şi încearcă să le transmită această pasiune şi celor trei copii ai lor.

George şi fraţii săi mai mici, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de un an, îşi petrec mult timp în aer liber, iar Kate promovează beneficiile pentru sănătate ale activităţilor desfăşurate în natură

Close
Închide
  Close