MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 12:10

Programul „Litoralul pentru toţi” a început. Cât costă vacanțele cu tarife reduse

Distribuie

"Programul de vacanțe cu tarife reduse "Litoralul pentru toţi" a început, o săptămână de cazare în perioada 14 mai - 14 iunie costând între 159 şi 605 de lei. Reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) au anuunțat, marți, că sunt așteptați pe litoral în această perioadă circa 15.000 de turişti pentru a beneficia de vacanţe cu tarife reduse.

Tarifele pentru oferta specială de şase nopţi de cazare pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia – Constanţa – Eforie, sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fără mic dejun, 235 lei la 2 stele, fără mic dejun şi 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără mic dejun şi 425 lei cu mic dejun inclus, 485 lei la patru stele şi 605 lei la cinci stele, ambele preţuri incluzând masa de dimineaţă. potrivit Mediafax.

În staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, din sudul litoralului, tarifele pentru un sejur şase nopţi / persoană pornesc de la 159 lei pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, 179 de lei la două stele, fără mic dejun, şi 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fără masa de dimineaţă şi 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru şi cinci stele – 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzând şi micul dejun.

„Acesta este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Tarifele percepute în cadrul programului de către hotelieri sunt neschimbate de cinci ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60 la sută, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat”, afirmă reprezentanţii FPTR.

„Litoralul pentru toţi” este un program pentru turiştii cu bugete reduse care își doresc să petreacă o săptămână la malul mării și care nu-și pot permite să vină în plin sezon estival, adică în lunile iulie și august. Tarifele în cadrul acestui program special sunt mai mici cu până la 70 la sută faţă de cele din vârf de sezon.

Un număr de 36 de hoteluri s-au înscris în program, mai anunță FPTR, fiind puse la dispoziția turiștilor 2.200 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii. FPTR estimează că aproximativ 15.000 de turişti vor beneficia de vacanţe cu tarife reduse în cadrul programului „Litoralul pentru toţi”.

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește și: REPORTAJ/ Câinii-ghid sunt salvarea nevăzătorilor. Daria și Daisy sunt o echipă cu o singură pereche de ochi /FOTO

 

Citește mai multe despre litoralul pentru toti și program pe Libertatea.

Comentarii