Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Protest la Cotroceni. Mai mulți oameni au cerut eliberarea lui Liviu Dragnea și demisia lui Iohannis

FOTO | Protest la Cotroceni. Mai mulți oameni au cerut eliberarea lui Liviu Dragnea și demisia lui Iohannis

Mai mulți protestatari s-au adunat, duminică, în fața Palatului Cotroceni pentru a cere eliberarea lui Liviu Dragnea, pe care îl numesc deținut politic, și demisia lui Klaus Iohannis.

Cei câteva zeci de protestatari aveau pancarte pe care scriau ”Demisia Iohannis! Dragnea în libertate! Apel la Patriotism!”.

Protestul a fost organizat pe rețelele de socializare iar organizatorii spun că au fost chemaţi doar ”patrioţii adevăraţi”.

”Nu degeaba s-au luptat stămoşii noştri pentru ţară, începând de la cei mai mari domnitori, până la Liviu Dragnea! Libertateeee, Liviu Dragnea!!!! Jos, Iohannis trădătorul/impostorul/dictatorul!!! Haideţi să strângem rândurile şi să îi arătăm sasului că nu îi aparţin aceste meleaguri şi nu îi dăm voie să ne rupă ţara!!!!!!!!”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Protestatarii au scandat lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi îşi arată susţinerea pentru Liviu Dragnea. ”Ieşi afară, javră ordinară”, ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”, ”Şi noi suntem români” sau ”Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim” sunt doar câteva dintre lozincile scandate de protestatari.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:VIDEO/ De ce a reușit Estonia, țară cu toate serviciile online, și de ce stagnează România? Politicienii vechi, înlocuiți cu o nouă generație. Estonienii nu cred în Dumnezeu, cred în guvern


Close
Închide
  Close