Intrați pe diferite pagini de internet, citiți reviste și anunțuri despre vehiculele lor pentru a vă face o idee despre prețul vehiculului.

Nu aveți încredere în mașinile al căror preț este prea mic în comparație cu prețurile de pe piață. Poate fi mașini cu kilometrii modificați, origine îndoielnică etc.

Kilometri în conformitate cu gradul de uzură al vehiculului. În medie, ar trebui să fie de la 10.000 la 20.000 de kilometri pe an, în cazul unei mașini particulare. De asemenea, este important să fiți atenți, deoarece există trucuri în ceea ce privește modificarea kilometrajului (verificați tabloul de bord).  Kilometrajul nu este întotdeauna o problemă atâta timp cât mașina este întreținută bine. În funcție de marcă, întreținerea se poate realiza la fiecare 5000 de kilometri sau șase luni, fie la fiecare 10.000 de kilometri sau un an.

Întreținerea și schimbarea pieselor deteriorate ar trebui să se facă la reprezentanță. Este un lucru foarte important de care trebuie să țineți cont.

Autoturisme. Informațiile despre cerere și ofertă sunt foarte importante atunci când vorbim despre autoturisme. În cazul autoturismelor second hand cererea și oferta joacă un rol important în luarea deciziei finale.

O evaluare într-un centru de diagnosticare auto nu este deloc o idee rea. Într-un astfel de centru se verifică toate aspectele tehnice ale vehiculului. Evaluarea făcută vă va spune tot ceea ce trebuie să știți despre vehicul (valoarea estimată, pentru a vă face o idee despre valoarea autoturismului)

Dacă nu puteți merge cu mașina într-un centru de diagnotinare auto, este indicat să luați în considerare următoarele:

Cilindrii și capacitatea rezervorului de combustibil. Aceste informații vă ajută să vă faceți o idee despre autonomia autovehiculului și câți kilometri poate circula cu un rezervor de combustibil.

Tipul de combustibil: benzină, diesel, gaz, electric.

Spațiu interior, portbagaj, număr de locuri, tipul de mașină, un SUV, o camionetă, un crossover etc.

Întreținerea și schimbările de ulei.

De asemenea este important să:

Verificați eventuale scurgeri -scurgeri de ulei, combustibil, lichid hidraulic, lichid de răcire, lichide în general.

Verificați dacă pe tabloul de bord nu rămân lumini de avertizare aprinse după rotirea cheii. Luminile de avertizare de care dispune autovehiculul, odată aprinse se sting după 1- 3 secunde. Dacă rămâne vreo lumină aprinsă, trebuie verificată.

Verificați ca toate elementele mașinii să funcționeze. Este vorba de geamuri, portiere, lumini principale, lumini de direcție etc.

Verificați să nu existe cabluri rupte sau înnădite.  

Verificați nivelul lichidului de răcire sau hidraulic, uleiului de motor. Verificați tija pentru a putea vedea calitatea uleiului și dacă schimbarea a fost făcută la timp. Dacă uleiul a fost schimbat la timp nu vor există semne arse pe tija, culoare albastră pe tija.

Vedeți dacă nu auziți zgomote anormale la caroserie sau la sistemele autovehicului.

Verificați dacă în vehicul nu miroase a ulei ars, a lichid de răcire sau a combustibil.

Nivelul lichidului de frână vă poate ajuta să vă faceți  o idee despre starea plăcuțelor de frână.

Când cumpărați o mașină rulată o cumpărați în starea în care este și trebuie să țineți cont de faptul că nu trebuie să prezinte urme cauzate de rugină sau vopsea sărită. De asemenea, uitați-vă bine în punctele critice sau unde nu trebuie să existe vopsea. De asemenea, nu trebuie să existe zgârieturi pe mai mult de 50% din suprafața caroseriei etc.

Dacă nu aveți timp să realizați o revizie completă mașinii, cea mai bună soluție o reprezintă Auto Rulate București. Atunci când vreți să cumpărați o mașină second de cea mai bună calitate, alegeți un dealer autorizat care vă oferă garanție 12 luni la cumpărarea unei mașini, revizie la livrare și verificare completă, service personal și service post vânzare, kilometri garantați 100%.

În plus, dacă nu puteți achiziționa mașina cu bani cash, Auto Rulate București vă oferă posibilitatea de a o cumpăra prin intermediul unui credit auto prin bancă cu dobândă de la 6% sau credit fără dobândă. Creditul vi se va aproba pe loc. Așadar, apelați la dealer-ul expert care vă va oferi rapiditate, eficiență și satisfacție.   

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea