MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 13:12 , de Anamaria Lembrau

Reacţia DELIRANTĂ a lui Prigoană după ce a fost bătut măr în alegerile pentru Primăria Capitalei: „Rezultatul meu e un succes incredibil”

Distribuie

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, consideră că eşecul său în alegeri e rezultatul alternanţei la putere. Prigoană spune că se aştepta la 11% şi că, în aceste condiţii, rezultatul de 16-17% „e un succes incredibil”.

„E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL”, a spus Prigoană, citat de Mediafax.
Candidatul PDL a continuat: „Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil. Noi ştiam rezultatele aproximative deci să nu vă faceţi iluzii că noi ştiam că o să avem 19% şi am fost suprinşi să avem 17%. Cum dracu să fii surprins când toate sondajele, totul spunea care e rezultatul”.
Silviu Prigoană nu crede că e nevoie de vreo schimbare în politica partidului, după rezultatele alegerilor locale din 2012: „Păi de ce să se schimbe? Asta nu înţeleg oamenii în partide, e vinovată politica pe care am făcut-o toţi ca să salvăm România de la dezastru şi ne-am asumat lucrul ăsta”.

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii