Mergi direct la conținut »
REPORTAJ PE LITORAL/În Costineşti, la Discoteca Tineretului, DJ-ii au fost înlocuiţi cu mititei!/VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri

REPORTAJ PE LITORAL/În Costineşti, la Discoteca Tineretului, DJ-ii au fost înlocuiţi cu mititei!/VIDEO

Anul acesta, în mini-vacanţa de 1 Mai, la Costineşti DJ-ii care făceau zeci de mii de români să danseze, au fost înlocuiţi cu mititei care sfârâie pe grătar şi muzică populară ce doar pe grataragiul îl îndeamnă la dans.

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA


URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE


Încă din anii comunismului, Discoteca din Costineşti făcea senzaţie. Acolo veneau cei mai buni DJ români să „pună plăci” cu muzica momentului, iar zeci de mii de oameni dansau zi şi noapte. După Revoluţie, tradiţia s-a păstrat, iar mixajele au devenit din ce în ce mai complexe, fiind invitaţi şi artişti din străinătate să pună muzică.
Anul acesta, însă, în mini-vacanţa de 1 Mai, în Costineşti, la Discoteca Tineretului, DJ-ii au fost înlocuiţi cu mititei, cârnaţi pe grătar, ceafă de porc, şi muzică populară. O terasă a fost improvizată chiar lângă intrarea în discotecă, iar pe lângă mese şi canapele au fost montate şi câteva boxe din care răsună versurile „Foaie verde mărăcine, părinte am venit la tine, veniţi de mă spovediţi şi să spun ce mai iubesc…”.
La mese sunt 3 tineri şi un bărbat care beau fiecare câte o bere. Nu dansează nimeni! Nimeni, în afară de grataragiul care a început să danseze când a văzut că este filmat şi care, după câţiva paşi a zis, râzând „de acum încolo mă plăteşti dacă vrei să mai dansez, că deja am obosit”.
Pe aleea care face legătura între strada principală din Costineşti şi plajă, majoritatea localurilor sunt închise, demolate sau desfiinţate. Doar un fast-food la intrarea pe alee şi o autoservire în partea opusă a străzii sunt deschise în perioada asceasta. În rest, doar pe faleză şi în centrul staţiunii mai sunt câteva restaurante unde pot mânca românii care vor să-şi petreacă vacanţa de 1 Mai la Costineşti.

Citește și: REPORTAJ PE LITORAL/A renunţat la o carieră de 20 de ani în presă pentru o pensiune în Vama Veche. Acum îşi cazează foştii colegi şi prietenii/ VIDEO

Close
Închide
  Close