Mergi direct la conținut »
Roberta-Gabriela Codinoiu, o fată de 13 ani din Târgu Jiu, a fost găsită de polițiști. Tatăl ei o dăduse dispărută
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Roberta-Gabriela Codinoiu, o fată de 13 ani din Târgu Jiu, a fost găsită de polițiști. Tatăl ei o dăduse dispărută

Roberta-Gabriela Codinoiu, o fată de 13 ani din Târgu Jiu, a fost găsită de polițiști. Tatăl ei o dăduse dispărută

Roberta-Gabriela Codinoiu, o fată de 13 ani din Târgu Jiu, a fost dată dispărută. Tatăl ei a alertat Poliția, după ce fiica sa nu s-a mai întors acasă marți seara.

De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE: 25 septembrie, ora 07.20. Roberta Gabriela Codinoiu, în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu, dată dispărută marți, în jurul orei 20.00, a fost găsită de polițiști, după două ore de căutări. Aceasta a declarat că nu a fost victima unei infracțiuni.

„În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentanții IPJ Gorj. 

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, marți, în jurul orei 20.00, de un bărbat de 39 de ani despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit faptul că Roberta-Gabriela Codinoiu este cunoscută cu plecări repetate, relatează Pandurul.

Cum arată Roberta-Gabriela Codinoiu, fata din Târgu Jiu, dată dispărută

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare căprui, păr lung șaten, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, bluză de culoare verde și pantofi sport de culoare albă.

Minora a fost dată în urmărire, la nivel național și este căutată de polițiști.

Oamenii care au informații despre unde se află fata de 13 ani sunt rugate să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

foto: Pandurul

Close
Închide
  Close