MENIU CAUTĂ

Românca de 19 ani care s-a sinucis în Italia, înmormântată într-un sicriu alb. Mesajul trist al preotului

Distribuie

Românca de 19 ani care s-a sinucis în Italia, înmormântată într-un sicriu alb. Oana Maria Cioponea, tânăra care s-a sinucis în Italia pentru că şi-a pierdut locul de muncă,

Înmormântarea a avut loc la biserica Santissima Trinita din Balsorano, oraşul în care românca se stabilise, împreună cu familia.

Oana Maria și-a pus capăt zilelor după ce a rămas fără loc de muncă

Românca de 19 ani care s-a sinucis în Italia, înmormântată într-un sicriu alb

Rude, prieteni, cunoscuţi au însoţit sicriul alb în care a fost depusă Oana Maria Cioponea. „Nu ştim cum să găsim cuvinte care să ne consoleze, nici măcar căutarea adevărului, care e de neatins! Tot ce putem face e să o încredinţăm pe Oana lui Dumnezeu!”, a spus preotul italian al bisericii, Don Silvano Casciotti, potrivit observator.tv.

Ana Maria Cioponea, originară din județul Caraș Severin, a suferit de depresie după ce a fost concediată. Ea locuia de ceva vreme în localitatea Balsorano din provincia LAquila și lucra ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora, potrivit ciociariaoggi.it.

Citește și

Cine sunt capetele încoronate care participă la funeraliile Regelui Mihai și ce legături sunt între ei și Casa Regală a României

Citește mai multe despre Italia pe Libertatea.

Comentarii