MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2016 13:25

Româncă executată în Italia pentru o datorie de 500 de euro! Criminalii, prinși după un an!

Distribuie

La aproape un an după ce o româncă a fost ucisă cu sânge rece, autoritățile din Italia au reușit să dea de urma faptașilor.

Suceveanca Mariana Veronica Sologiuc, de 35 de ani, a fost ucisă în luna mai a anului trecut în apropiere de Napoli. Autorii oribilei crime sunt doi fraţi italieni, Arturo şi Cipriano Cioffo, de 39, respectiv 35 de ani, iar motivul pentru care femeia a fost împuşcată în cap cu sânge rece era o datorie de 500 de euro.

Cipriano-Cioffo

Arturo-Cioffo

'Au încercat să însceneze o execuţie, pentru a induce în eroare anchetatorii, atât prin incendierea maşinii, precum şi prin modul în care a fost omorâtă femeia, căreia i-au pus în gură un inel cu cap de şarpe ce a fost găsit în timpul autopsiei', a declarat procurorul Francesco Greco de la Parchetul de pe lângă Tribunalul de Nord din Napoli.

Poliţiştii italieni au reuşit să dea de urma asasinilor după ce au interceptat o discuţie telefonică între Arturo şi Cipriano Cioffo, în care unul spunea: 'Atunci ce trebuie să fac, trebuie să-l ucid aşa cum am făcut cu femeia din Villa Briano?'

În plus, la percheziții, carabinierii au găsit în locuința acestora actele Marianei Sologiuc, două coduri PIN şi un card de sănătate, dar și amprente ale victimei.

Potrivit anchetatorilor, Mariana Veronica Sologiuc a avut și ea probleme cu legea atât în Italia, unde ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de persoane, cât și în România, unde a fost acuzată că a păcălit trei sucevence că le duce în Italia pentru locuri de muncă decente, însă victimele au ajuns să se prostitueze pe autostradă.

Comentarii