MENIU CAUTĂ
30 Noi. 2017 12:30

Românii pleacă în minivacanța de 1 Decembrie. Circulație îngreunată pe DN1 Ploieşti – Braşov

Distribuie

Românii pleacă în minivacanța de 1 Decembrie. Centrul Infotrafic transmite că circulația este îngreunată pe DN1 Ploieşti – Braşov.

Astfel, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşovse desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova. În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (pe ambele sensuri).

Se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov (judeţul Argeş). S-a format coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.

De asemenea, din pricina numărului mare de automobilişti care intenţionează să petreacă această minivacanţă în străinătate, se circulă îngreunat (coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri) pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I (vechiul punct, prin care deplasarea se face fluent, fără probleme) sau a altor puncte.

Pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în zilele de 30 noiembrie şi 01 decembrie 2017, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe anumite sectoare de drum, astfel:

– pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti (intersecţia A2 cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Murfatlar (intersecţia A2 cu DN3), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe ambele sensuri de mers, joi, 30 noiembrie, în intervalul 16:00 – 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul 06:00 – 22:00;

– pe DN7, pe tronsonul Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie DN7 cu DN 1), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe ambele sensuri, joi, 30 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul orar 06:00 – 22:00;

– pe DN39, pe tronsonul Agigea (intersecţia DN 39 cu DN39A) – Mangalia (intrarea în municipiu), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe ambele sensuri de mers, joi, 30 noiembrie, în intervalul 16:00 – 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul 06:00 – 22:00.

FOTO: Arhivă


”Dosarul” TAROM, episodul 7: Autoritatea Aeronautică a descoperit piese neconforme la aeronavele companiei

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României, Centrul Infotrafic și trafic pe Libertatea.

Comentarii