MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 11:46 , de Daniel Ionașcu

Samsung a lansat primul telefon cu patru camere din lume

Distribuie

Samsung a lansat primul smartphone cu patru camere în partea din spate a acestuis. Numele său este Galaxy A9, iar Samsung spune că acesta ”integrează cele mai bune specificații ale camerei foto”. Dispozitivul va fi disponibil din luna noiembrie în România.

Grupul coreean spune că este gândit special pentru cei dornici să exploreze, să surprindă momente și să la împartă cu cei dragi.

Galaxy A9 are un ecran de 6,3 inchi cu rezoluție Full HD+, adică 2.220 x 1080 pixeli și tehnologie Super AMOLED.

Camera din spate are următoarele specificații:

  • Camera principală : 24 megapixeli AF, F1.7
  • Camera telephoto : 2X optical zoom, 10 megapixeli AF, F2.4
  • Camera Ultra Wide : 120°, 8 megapixeli, F2.4
  • Camera Depth : 5 megapixeli, F2.2
  • În față, se află o cameră de 24 megapixeli.

Specificații tehnice

Procesorul este octa-core, însă Samsung nu specifică dacă este un Qualcomm sau un Exynos propriu.

Pentru memorie, acesta vine cu două echipări diferite: 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocare internă, la care se adaugă un slot de card MicroSD și 8 GB de memorie RAM, aceiași 128 GB de stocare și slot de extensie.

Bateria are 3.800 mAh. Terminarul are WiFi, Bluetooth 5.0, USB-C, NFC. Sistemul de operare este Android 8 Oreo.

Samsung își aduce și o suită de softuri proprii: asistentul digital Bixby, sistemul de plăți Samsung Pay și aplicația Samsung Health de sănătate.

Tehnologie de ultima generație

„Ca lider global în inovația smartphone-urilor, înțelegem cererea pentru tehnologie inovatoare, într-o lume care evoluează într-un ritm accelerat și în care comunicarea vizuală joacă un rol important.

Bazându-ne pe experiența noastră în dezvoltarea celor mai bune camere de pe un smartphone, introducem din acest moment tehnologia de ultimă generație pe toate device-urile din portofoliul Galaxy, astfel încât să le oferim cât mai multor utilizatori oportunitatea de a experimenta inovația la cel mai înalt nivel.

Suntem încântați să livrăm această promisiune și să lansăm tehnologia de vârf a camerei foto cu noul Galaxy A9”, a declarat DJ Koh, președinte și director general al diviziei IT & Mobile Communication din cadrul Samsung Electronics.

Samsung a lansat primul telefon cu patru camere din lume

Citește mai multe despre camera foto și Samsung pe Libertatea.

Comentarii