MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 18:28 , de Ovidiu Matache

Şase persoane au fost rănite, după ce un autotren a lovit un autobuz, la Galați/ FOTO

Distribuie

Şase persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc sub un pod feroviar, din apropierea municipiului Galaţi. Din primele informaţii reiese că şoferul unui autotren nu a adaptat viteza într-o curbă şi a intrat în coliziune cu autobuzul în care se aflau cele şase persoane.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul s-a produs pe şoseaua Galaţi-Smârdan, sub podul feroviar de la Fileşti, după ce şoferul unui autotren nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz.

„Potrivit primelor cercetări, autotrenul se deplasa dinspre Galaţi spre Smârdan, iar şoferul nu a redus viteza în curbă şi a intrat pe contrasens, de unde venea un autobuz de călători, în urma impactului şase persoane fiind rănite”, a declarat Gabriela Costin.

La locul accidentului s-au deplasat două maşini de pompieri, una de descarcerare, precum şi două ambulanţe pentru preluarea răniţilor.

„Au fost şase persoane rănite, două de cod verde, iar patru de cod galben. Cele patru persoane au fost transportate la spital, având leziuni multiple, dar care nu le pun viaţa în pericol. Una dintre victime este chiar şoferul autobuzului care a rămas încarcerat, iar pentru extragerea sa au fost folosite dotările echipajului de descarcerare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Citește și: DOCUMENTE/Legăturile suspecte' din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată' la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului

Loading...
Comentarii