Mergi direct la conținut »
Saveta Bogdan a scos bani grei din buzunar pentru cavou. „Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Saveta Bogdan a scos bani grei din buzunar pentru cavou. „Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva”

Saveta Bogdan a dezvăluit motivul pentru care a ales să îşi pregătească locul de veci. Artista de muzică populară a mărturisit că fiica ei s-a supărat foarte tare, mai ales că aceasta se simte foarte bine.

„Am avut nişte bani mai mulţi şi mi-am cumpărat un loc de veci, părinţii mei sunt în stânga, eu sunt în dreapta. M-am întâlnit cu verişoara mea şi am zis să îmi fac şi cavou. Mi-am făcut un cavou atât de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul… m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar dacă veţi ce cavou am! (…) Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva. Nu se ştie ce oferă viaţa! Sunt sănătoasă, nu am probleme, cânt în fiecare seară”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a povestit recent, în cadrul unei emisiuni TV, despre cea mai mare cumpănă din viața ei. Totul s-a întâmplat pe vremea când cântăreața era doar un copil.

Citește și

Chinezul “pericol pentru siguranța națională a României” Wang Yan a fost văzut din nou la Cupru Min, dar compania ascunde prezența lui!

 

Close
Închide
  Close