Scandalos! Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, acuzată că A CUMPĂRAT televotingul

19 martie 2016 19:24

Scandal peste Prut! Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision este acuzată că a cumpărat televotingul. Lidia Idac a făcut și o afirmație suprinzătoare, care pare să confirme acuzațiile. Ea ar fi recunoscut că a investit bani în televoting, doar ca să câștige concursul de muzică.

”Există un regulament pe care îl urmează toți, toți au în aceleași condiții. Niciodată nu am fost de acord cu faptul că se poate vota de 20 de ori de pe un telefon. Este prea mult. De exemplu, în România se permite doar un SMS de pe telefon. La noi încă nu s-a schimbat asta, din păcate. Dar, oricum, orice concurent a fost în aceleași condiții. După câte îmi pare, Doredos a avut cu câteva zeci de voturi mai puțin decât mine”, a declarat Lidia Isac la Acasă TV, potrivit kandan.md.

Vedeta susține că, odată ce regulile permit să profiți de televoting pentru a câștiga Eurovision, e în regulă să profiți de asta. ”Astea sunt regulile. Odată ce ai posibilitate să votezi de atâtea ori, de ce să nu o faci, dacă dorești să câștigi?! Oricum, e 50% la 50%. 50% e votul juriului”, susține artista.

Lidia Isac o să reprezinte Republica Moldova la Eurovision cu melodia ”Falling Stars”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro