Mergi direct la conținut »
Secrete din viața celor mai bogați «tocilari». Zuckerberg a vrut să-și învețe fetița de doi ani să facă programare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Secrete din viața celor mai bogați «tocilari». Zuckerberg a vrut să-și învețe fetița de doi ani să facă programare

Secrete din viața celor mai bogați «tocilari». Zuckerberg a vrut să-și învețe fetița de doi ani să facă programare

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan au vorbit deschis despre viața de familie și susțin că, dincolo de banii pe care îi au și de responsabilitățile care vin odată cu aceștia, sunt totuși niște părinți normali, scrie Daily Mail.

Fondatorul Facebook a încercat să-și învețe fiica să scrie coduri de programare la vârsta de doi ani, în timp ce soția sa ultracompetitivă a dezvăluit că și-a convins colegii din echipa de tenis să nu meargă la balul de absolvire, doar pentru că a doua zi aveau un meci important.

Chan, 33 de ani, și Zuckerberg, în vârstă de 34 de ani, au vorbit cu publicația Quartz despre asociația lor comună Inițiativa Chan Zuckerberg (CZI), care se concentrează pe avansarea potențialului uman și promovarea oportunităților egale. Ei spun că o dată pe săptămână se întâlnesc să discute doar pe această temă.

“Obișnuiam să ieșim la cină pentru a vorbi despre CZI o seară pe săptămână”, spune Zuckerberg, “dar acest lucru a ajuns să fie ciudat, pentru că acele cine se suprapuneau cu ieșirile noastre în oraș în calitate de cuplu. Din punct de vedere psihologic, ne-am dorit să le separăm, așa că am ajuns la situația actuală. Când ieșim în oraș, o facem pentru distracție și când vorbim despre CZI, facem doar asta”.

Vorbind despre creșterea copiilor lor, cei doi spun că sunt doi părinți normali. Chiar dacă pentru ei normalitatea înseamnă că Mark a crezut că poate să o învețe pe Max să scrie coduri de programare la doar doi ani. În cele din urmă, cofondatorul Facebook a fost obligat să renunțe la idee și a înțeles că trebuie să înceapă cu ceva mai simplu, pentru a-i dezvolta abilitățile tehnice de bază.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Soția sa, Chan, povestește că vorbește cu medicul pediatru pentru sfaturi privind creșterea copiilor, deși ea este, la rândul său, medic pediatru.

“De exemplu, l-am întrebat pe pediatrul nostru dacă este bine să vorbim despre muncă în fața copiilor. Ne dorim ca ei să fie expuși la toate tipurile de probleme, dar nu vrem să simtă că există prea multe probleme în lume”, explică soția lui Zuckerberg.

Potrivit Forbes, Mark Zuckerberg are o avere estimată la peste 60 de miliarde de dolari


Citește și: Simona Halep are simptome de sciatică: „După Wuhan, durerea s-a dus şi pe picior”. Între tratament și operație


 

Close
Închide
  Close