Mergi direct la conținut »
DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
5 dec. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Secție de poliție a Chinei în România? SRI: Nu comentăm! MAI: „Nu există un acord semnat”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

seaman651   •   13.12.2022, 11:24

Ma lasa rece confirmarea sau infirmarea acuzatiilor. Germania a confirmat, Marea Britanie a confirmat. Ceea ce este important aici este faptul ca li se permite cintezoilor acest lucru, in conditiile in care un profesor roman in China este bagat la inchisoare 8 ani pentru o "spaga" de 80 de dolari. Daca vor sa-si faca China Town cu tot tacamul, sa le dea undeva teren, sa construiasca un oras politienesc complet, dar astia maine-poimaine cer independenta.

adriandan75   •   06.12.2022, 06:16

Pai, SRI a dat raspunsul corect " Nu comentăm! " adica DA. Ca să intelegi limbajul codat al SRI ,trebuie sa te uiti mai intai la HR ul de acolo,toți sunt fani " Bollywood" sau ăi mai bătrânii au rămas cu "studio X " de la bulgari .Numai la indienii si bulgari limbajul corpului in comunicare este pe dos, când zic NU dau din cap in sens afirmativ si cand zic DA dau din cap in sens negativ .Nu e o gluma sau jignire adresata cuiva si se poate verifica. Sau asa sunt ei setați din fabrică sa zica la orice " Nu comentăm!",exact ca la jucariile de la Dragonul Roșu sau de prin alte bazare.Asa cum spun jucăriile cu Moș Craciun " Merry Christmans " asa spun si ei " Nu comentam!". PS.Daca PCR insemna Pile Cunoștințe Relatii , SRI a ajuns sa fie acronimul la Șpăgi Relatii Incompetență.Sa ne fereasca ala de sfântul de un razboi gen Ucraina ,praful si pulberea s-ar alege de noi la câți incompetenți populeaza institutiile de forță ale statului , si ma refer la nivel managerial nu la angajatul obișnuit.

Clarion   •   05.12.2022, 22:38

In sfirsit, toti romanii recalcitranti vor putea fi trimisi inapoi in patria lor muma, China.

ivryernest   •   05.12.2022, 18:25

Ar fi prima dată în istoria României când SRI (unul din cele 7 (șapte) servicii de securitate ale țării) ar comenta ceva...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Parteneri
Close
Închide
  Close