MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 07:32

Shakira a făcut primele declarații despre problemele de sănătate

Distribuie

Shakira a afăcut primele declarații despre problemele de sănătate, din 2017. Artista a fost la un pas să își piardă vocea, dar a refuzat operația, în ultimul moment. Situația a fost atât de complicate, încât artista a crezut că nu va mai putea cânta niciodată.

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în fața unei mulțimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată', a spus artista, conform BBC.

Shakira a refuzat operația și s-a bucurat de o recuperare naturală. „În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învățat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îți recapeți credința. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară și asta fac', a mai dezvăluit columbianca. În luna noiembrie a anului trecute,  Shakira a rămas fără voce. Artista a anunțat pe contul de socializare că intră în pauză vocală, la sfatul medicilor. Aceasta a recunoscut că este devastată.

Citește și

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. 'Fraților, unde dracu m-ați dus!' – VIDEO

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii