De Livia Lixandru,

Maria Cârneci și-a luat rămas bun de la Romulus Petrescu, cel care i-a fost soț timp de 36 de ani, și care s-a stins zilele trecute, după o lungă luptă cu cancerul. Fiul lor Eduard și-a susținut mama în aceste momente dificile, potrivit Click.

Maria Cârncei a a sosit joi, de dimineață, la biserica Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera, alături de  fiul ei, Eduard, și de câțiva apropiați ai familiei, pentru a-și conduce soțul pe ultimul drum.

Romulus Petrescu și Maria Cârneci au fost căsătoriți timp de 36 de ani

Romulus Petrescu și Maria Cârneci au funcționat ca o echipă perfectă în cele trei decenii de căsătorie. Bărbatul i-a fost alături la orice pas artistei și o aştepta acasă cu aplauze ori de câte ori se întorcea de la cântări.

„În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul.

În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, mai spunea interpreta, pentru Taifasuri, la un moment dat.

FOTO: Click

Citeşte şi:

Ca să dea turcilor contractul cu tramvaie de 160 de milioane de euro, Primăria București a ignorat 6 nereguli sesizate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice!

Adelina Pestrițu vorbește fără perdea despre relația cu Virgil Șteblea. „Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu”

G4Media: Primarul Daniel Florea a creat două firme ale căror nume conțin simbolurile sale de campanie electorală

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați