De Petre Dobrescu,

Urmăriți VIDEO:

“Să vă citesc câteva titluri din presa noastră: «Un nou tip de virus ar putea fi cauza formei misterioase de pneumonie care s-a răspândit în China».

Sau: «O formă misterioasă de pneumonie virală, în China. Autorităţile au anunțat că nu este SARS, MERS sau gripă aviară». Sunt din ianuarie. De pe 6 și 9 ianuarie.

Câți nu am trecut cu ochii peste astfel de titluri atunci fără să citim: aaa, încă o chestie care se petrece în China, iar au chinezii o boală de-aia de-a lor. Lasă că le trece. Dar, spre deosebire de SARS și de MERS, micuțul ăsta avea ceva al lui, care urma să-l facă vedetă la nivel planetar”, a spus Pătraru.

“Agenția de Sănătate Publică a Suediei a spus că a identificat un caz încă din noiembrie.

Lucrurile puse în acest context se văd altfel: virusul deci a circulat mult mai devreme în Europa, iar tăcerea Chinei în tot acel timp devine tot mai vinovată”, a mai precizat Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, după verdictul CEDO în cazul Kovesi: “Decizia e tratată strict politic – PSD a greșit, CCR trebuie să se reformeze”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru critică modul în care “oamenii guvernului” comunică în timpul pandemiei de COVID-19

Starea Libertății. Dragoș Pătraru, despre cum se schimbă școala în pandemie. “Mari idei, în afară de ordine și disciplină, nu prea avem”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor