Potrivit Poliției din India, tânăra a fost atacată de trei bărbați, în seara zilei de 13 iulie, timp ce întorcea cu bicicleta, împreună cu iubitul ei, din orașul Banswara. Băuți bine, indivizii înarmați cu săbii și răngi au furat telefonul mobil al prietenului fetei pe care l-au forțat să plece de la fața locului, scrie The Times of India.

Cuprins de remușcări pentru că nu a reușit să-și salveze prietena, bărbatul s-a întors în satul natal și s-a spânzurat de un copac.

Între timp, agresorii au dus-o pe fată într-o zonă izolată a orașului, unde au violat-o. Mai apoi, au forțat-o să meargă în altă localitate, unde alți doi bărbați au abuzat-o sexual.

După ce au batjocorit-o, cei cinci agresori au abandonat-o pe tânără pe marginea drumului. Pentru aparține grupului etnic Dalit, o castă inferioară din India, fata nu a povestit nimănui despre coșmarul pe care l-a trăit.

Anchetatorii indieni au aflat despre cazul înfiorător în timp ce investigau sinuciderea iubitului fetei. Au reușit să dea de urma agresorilor, după ce au localizat telefonul furat de la victimă care a fost folosit de soția unuia dintre violatori.

Polițiștii au audiat-o pe tânără în cazul sinuciderii prietenului ei și atunci au aflat că ea fusese abuzată sexual.

Patru dintre agresori au fost arestați, iar anchetatorii așteaptă ca victima să-l identifice pe cel de-al cincilea bărbat care a violat-o.

Citeşte şi:

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi