Mergi direct la conținut »
Trupul neînsufleţit al unei bătrâne, descoperit la câteva săptămâni de la deces. Moartea ei este suspectă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul neînsufleţit al unei bătrâne, descoperit la câteva săptămâni de la deces. Moartea ei este suspectă

Trupul neînsufleţit al unei bătrâne, descoperit la câteva săptămâni de la deces. Moartea ei este suspectă

Moarte suspectă, într-un sat din Alba. Trupul neînsufleţit al unei bătrâne care nu putea sta neînsoțită a fost descoperit la câteva săptămâni de la deces.

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne a fost descoperit, joi, 9 mai, în satul Cetea, comuna Galda de Jos, într-o casă ce aparținea fostului soț, a notat ziarulunirea.ro.

Proporietarul locuiește, de mai mulți ani în județul Hunedoara, dar folosea locuința de la Cetea ca și casă de vacanță și trecea ocazional prin zonă. Casa nu era locuită, bătrâna găsită decedată fiind stabilită în Germania de mai mulți ani, împreună cu fiul ei.

Sătenii povestesc că au văzut-o pe femeie pe la mijlocul lunii februarie, când era însoțită, ca de obicei, de băiatul său.

„Femeia nu se putea descurca singură, o ducea băiatul. El ducea două bagaje, le ducea de aici până acolo, se întorcea după ea, o lăsa rezemată de un gard, de o poartă, a adus bagajele până la poartă și au intrat în curte. Mai mult nu i-am mai văzut. Când mergeam la lucru în schimb vedeam întotdeauna lumina aprinsă”, a spus un vecin.


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close