De Cristian Anton,

UPDATE: Ucigașul fetei de 17 ani din Prahova și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a spus că a omorât-o pe fată pentru că l-a ”îmbolnăvit”.

Criminalul a fost prins în momentul în care s-a întors acasă, de către adjunctul Poliției Prahova, Ginel Preda, şi comandantul Poliţiei Câmpina, Iulian Stanciu. El petrecuse toată noaptea în pădure, iar în cursul zilei, obosit și flămând, a decis să se întoarcă acasă.

Când a văzut însă mulțimea de oameni ai legii, s-a ascuns în tufișurile din spatele casei, unde a fost prins apoi de cei doi polițiști.

Criminalul din Prahova a fost prins în tufișurile din spatele casei sale

Poliția ceruse ajutorul populației pentru prinderea lui Laurențiu Marin, iar acesta fusese dat în consemn la frontieră.

Zeci de polițiști și jandarmi, ajutați de câini de urmă, l-au căutat prin pădurile din zona municipiului Câmpina pe bărbatul suspectat că și-a ucis iubita cu un topor. Tânărul în vârstă de 29 de ani a fugit după comiterea crimei, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Fata omorâtă avea 17 ani.

Părinții fetei au declarat, pentru Știrile Pro TV, că tânăra era ținută legată.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

„Din cauza geloziei, el a fost gelos pe ea. O ţinea în casă legată, sechestrată, nu îi dădea voie să vină la mine, a ajuns gelos şi a omorât-o”, a declarat Cristi Boian, tatăl fetei ucise.

Cadavrul adolescentei a fost descoperit sâmbătă după amiază în casa iubitului ei, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova descoperind pe corpul tinerei mai multe răni. Arma crimei a fost un topor, cu care concubinul i-a tăiat gâtul.

Crima a fost deznodământul nefericit al unei relații presărate de violențe extreme. În primăvara acestui an, bărbatul a mai încercat o dată să-și omoare iubita. Atunci, fata de 17 ani a fost înjunghiată, dar a scăpat cu viață. Procurorii l-au acuzat de tentativă de omor, dar l-au lăsat în libertate.

Acum, rudele ei îi acuză pe părinți că au greșit că au lăsat-o să se împace cu el.

„Au scapat-o fratele şi fiul meu. Părinţii sunt de vină, nu trebuia să i-o dea înapoi”, a spus unchiul fetei ucise.

Oamenii legii au emis în luna mai un ordin de protecție pe numele bărbatului, dar acesta l-a încălcat. În plus, fata a decis să se întoarcă la iubitul ei, deși a fost înjunghiată de acesta. Un nou episod violent izbucnit între cei s-a soldat, vineri, 27 septembrie, cu moartea tinerei.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur