MENIU CAUTĂ

Un bărbat cercetat pentru violență și-a asmuțit câinele asupra polițiștilor. Un agent s-a apărat cu o lopată!

Distribuie

Un bărbat din Petroșani și-a bătut iubita, o femeie în vârstă de 51 de ani, iar aceasta a chemat poliția pentru a-l potoli pe agresor. Oamenii legii ajunși la fața locului au decis să-i impună acestuia să nu se mai apropie de victimă.

Acesta a primit interdicția de a se mai apropia la mai puțin de 50 de metri de concubina sa. Scandalul conjugal a avut loc miercuri, iar victima a depus plângere joi, când bărbatul a și primit interdicția, a notat glasul-hd.ro.

Bărbatul n-a respectat ordinul de restricție nici măcar câteva ore după ce polițiștii au plecat de la fața locului. 

Femeia a sunat la Poliție și o echipă a fost trimisă imediat la locuința acesteia. Oamenii legii au întâmpinat o mare problemă când au ajuns iar la respectiva adresă.

Agresorul a fost reținut

„La fața locului s-au deplasat agenţii de siguranță publică, care l-au identificat pe bărbat. Acesta, la ieșirea din imobil, era însoțit de un câine din rasa Husky, pe care îl ținea în lesă și pe care l-a asmuțit asupra polițiștilor. Ulterior, câinele  a fost scăpat din lesă şi a sărit  asupra unui dintre agenţii de poliție, care a încercat să oprească câinele agresiv folosind sprayul iritant-lacrimogen din dotare.

Întrucât câinele a continuat să îl atace, poliţistul s-a apărat folosind o lopată găsită la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Bărbatul a fost încătușat și dus la sediul Poliției din Petroșani. El este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu şi pentru că nu a luat măsuri să prevină atacul câinelui asupra oamenilor legii. Ancheta este continuată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.


VIDEO | Vrăjitoarele din România și alegerile europarlamentare, subiectul unui reportaj Euronews: „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor”

Citește mai multe despre agresiv, caine și Poliție pe Libertatea.

Comentarii