De Dana Aramă,

Ralph Jankus, un bărbat din Krefeld, Germania, este acuzat de moartea soție sale, Christel. Aceasta a încetat din viață în urma unui maraton sexual de 48 de ore la doar câteva zile după ce cei doi s-au căsătorit.

Cuplul a celebrat căsătoria cu pratici sado-masochiste. În urma maratonului sexual, Christel a suferit răni interne din cauza unui obiect care încă nu a fost identificat, notează Mirror.

Ralph Jankus, în vârstă de 52 de ani, le-a explicat polițiștilor că el și soția sa au decis să petreacă luna de miere acasă și să celebreze căsătoria cu partide de sex sado-maso.

Christel, în vârstă de 49 de ani, a murit la patru zile după maratonul sexual.

Fiul lui Christel, un bărbat în vâstă de 30 de ani, a afirmat că mama sa nu era stabilă din punct de vedere mental și că soțul său era cel care o controla și o manipula. Acesta a mai afirmat că Christel obișnuia să iasă pe stradă cu haine care o acopereau din cap până-n picioare pentru a nu i se vedea rănile pe care i le făcea jankus.

Christel îl denunțase pe Jankus pentru violență domestică în anul 2017, însă ulterior și-a retras plângerea și s-a internat într-o clinică de psihiatrie. După ce s-a externat, aceasta și-a reluat relația cu bărbatul.

Avocatul lui Jankus a încercat să-l scoată nevinovat pe acesta de moartea femei, însă justiția a decis că acesta este în deplinătatea facultăților mintale pentru a răspunde pentru faptele sale.

FOTO: Facebook Ralph Jankus


Citește și:

Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit în urma unei furtuni care a lovit Halkidiki! E stare de urgență în nordul Greciei | VIDEO