MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 17:09

Un bărbat a jucat la ruletă 3.000 de euro falși, în Suceava. Cum l-a păcălit pe crupier

Distribuie

Un bărbat a jucat la ruletă 3.000 de euro falși, în Suceava. Angajatul cazinoului a observat că bancnotele sunt false de abia după ce clientul a plecat, așa că a anunțat Poliția. Bancnotele erau înscrisuri de tip ”suvenir”, fără elemente de siguranță, au constatat polițiștii.

Bărbatul care a jucat la ruletă 3.000 de euro falși a reușit să-l păcălească pe angajatul unei săli de jocuri din Burdujeni, iar după ce acesta a realizat grozăvia, omul a anunțat Poliția.

Întâmplarea s-a petrecut la data de 22 august, dar totul s-a aflat abia acum. La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de Politie Burdujeni. Angajatul cazinoului a declarat că a introdus anticipat credit la aparatul tip ruletă unui client, care la final a achitat cu suma de 3000 euro, respectiv 15 bancnote în cupiură de 200 euro, relatează suceavanews.ro.

După plecarea acestuia a realizat că bancnotele sunt înscrisuri ,,suvenir”, întrucât nu prezentau elemente de siguranță și nici serie și număr.


Cum prevenim absenteismul de la ore și abandonul școlar? Psihologul ne explică importanța programelor de educare a părinților


 

Citește mai multe despre ruleta și Suceava pe Libertatea.

Comentarii