MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 08:21

Anunț „matrimonial” inedit. Un bătrân din Vaslui își donează averea, dacă e îngrijit până la moarte. „Facem acte la notar”

Distribuie

Un bătrân din Vaslui își donează averea, dacă e îngrijit până moare. Aurel Pricop, în vârstă de 85 ani, are o gospodărie frumoasă, dar de care nu mai poate avea grijã, asa cum o fãcea cândva, din cauza problemelor de sănătate.

Vârsta înaintatã, singurătatea, lipsa puterii de altã datã si problemele de familie îl fac acum să caute sprijin printre străini, deși are copii, scrie vremeanoua.ro.

”Am trei băieti, dar nu prea îi interesează de viata mea. Le-am făcut case tuturor, iar acum nici nu se uită la mine. Cine vine să aibã grijă de mine, îi dau tot ce am pe numele meu, adică o casă pe strada Dimitrie Cantemir, trei hectare de pământ si o masină”, spune bătrânul.

Potrivit bărbatului, criteriile pe care trebuie să le îndeplinească persoana eligibilă pentru acest post sunt:

  • să fie o femeie de peste 50 ani:
  • să fie serioasă;
  • să fie gospodină.

Aurel Pricop a lucrat toată viața în domeniul tehnologic, mai întâi ca maistru, iar apoi ca inginer. În paralel, a fost si muzicant. cântând la acordeon, inclusiv pe la nunți.

”Am fost un om activ toată viata. Am muncit la uzină, am cântat la nunti cu acordeonul, am fost vânător, am construit trei case. Nu singur, împreună cu sotia mea, Dumezeu s-o ierte, care a murit acum 15 ani. A căzut si s-a lovit grav la cap. Jumate a fost a paralizată si nu s-a mai putut face ceva. Am fost cu cea peste tot, dar nu a mai fost să fie. Am trei copii, care nici nu se uită la mine. Le-am spus că eu caut pe cineva care să aibã grijă de mine, iar la schimb îi dau tot ce am, dar nu-i interesează, că au de toate. Eu am o pensie bună, nu îmi mai trebuie nimic, decât un ajutor în gospodărie”, povestește bãtrânul.

”Facem acte la notar, ca totul să fie în regulă”

Acesta spune cã e dispus să facă acte la notar celei care îsi ia angajamentul cã va avea grijă de el.

”Nu vreau o femeie pentru mine, că sunt bătrân de acum, ci o femeie serioasă, gospodină, care să facă curat, mâncare, să mă ajute la treburile gospodãresti. Dacã e cazul, o si plătesc, numai să fie serioasă si să nu mă încurce. Eu am nevoie de liniște, nu-mi mai arde de distracții sau de gălăgie. Nu vreau sã fie o familie, pentru că e mai complicat, ci o femeie mai în vârstă, nu tânără, care să fie de treabă si harnică. Facem acte la notar, ca totul să fie în regulă. Dar trebuie să-si ia angajamentul că face treaba asta până la sfârșitul vieții mele. Îi las tot: casa în care locuiesc acum, de pe strada Dimitrie Cantemir, trei hectare de pământ si o mașinã. Eu oricum nu pot să mai conduc de luna viitoare, când împlinesc 85 ani, nu mă mai lasã Poliția”, a precizat bătrânul.

FOTO: vremeanoua.ro


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Citește mai multe despre avere și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii