Mergi direct la conținut »
DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
29 sept. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un cunoscut preot, după ce o femeie i s-a plâns că Visarion Alexa și-a deschis pantalonii în fața ei: „Dacă părintele a provocat din greșeală cu mâna deschiderea unui nasture?”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

zavalita2002   •   05.10.2022, 23:17

Deschiderea acidentală a prohabului unui bărbat excitat se întâmplă natural.

Jumbo   •   30.09.2022, 11:30

Propaganda *** mâncătoare de gandaci, lăcuste și.... încearcă din răsputeri sa demoleze și încrederea romanilor în biserica și Dumnezeu. E grav pt voi când va zice asta un ateu.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

KarlMariavonWeber   •   29.09.2022, 16:40

Are dreptate parintele. Din dialogul acela pe messenger nu reiese nimic. Un preot nu este un detectiv ca sa inceapa automat o investigatie pe cont propriu cand cineva ii spune ca i s-au desfacut preotului pantalonii. Daca femeia ii spunea explicit ca a fost violata era cu totul altceva. In aceeasi nota, intr-un articol anterior jurnalistii Libertatea au confruntat descrierea camerei facuta de o femeie care pretinde ca a fost agresata, cu imaginile de pe net ale camerei, si sustin ca asta probeaza ca povestea respectivei femei probabil este reala. Fara sa tina cont ca tocmai pentru ca imaginile acelea cu camera sunt publice pe net nu probeaza nimic. Nu acuz si nu scuz pe nimeni pentru ca n-am nicio calitate juridica sau bisericeasca. Sunt acuzatiile mult prea grave ca sa ma pronunt eu, dar cred ca si jurnalistii ar trebui sa prezinte mai echilibrat situatia pana se pronunta justitia.

corneliumorar   •   29.09.2022, 16:35

In viata e bine ca omul sa aiba doua simturi: simtul umorului si simtul ridicolului. "Cunoscutul" preot se pare ca nu are simtul ridicolului. „Dacă părintele a provocat din greșeală cu mâna deschiderea unui nasture?”...Serios, atat puteti fratilor? Chiar va asteptati ca vreun om cu toate tiglele pe casa sa va creada? Acceptati ca sunt printre voi indivizi care nu ar avea ce sa caute in aceasta meserie si delimitati-va de ei, asta daca nu cumva sunteti din aceeasi speta.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Parteneri
Close
Închide
  Close