De Dragoș Tănase,

„Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educaţiei Naţionale prin care să se fixeze începutul anului şcolar în a treia zi de luni din septembrie”

Liviu Pop, pe Facebook:

Senatorul PSD a creat şi un sondaj în care întreabă internauţii dacă sunt de acord cu propunerea sa legislativă.

Dintre cele 4.000 de persoane care au votat, 85% au răspuns afirmativ, că vor fixarea începutului anului şcolar în a treia săptămâna din luna septembrie, scrie Mediafax.

Ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019-2020 să fie luni, 9 septembrie.

Premierul Viorica Dăncilă solicitase ministerului Educaţiei prelungirea vacanţei de vară cu o săptămână, astfel încât anul şcolar să înceapă pe 16 septembrie, motivând că aceasta este dorinţa patronatelor din turism.

Totuși, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a contrazis-o pe Viorica Dăncilă, susținând că a cerut amânarea de început de an școlar pentru anul viitor, nu acum, potrivit Edupedu.ro.

Citeşte şi:

Mesajul unui șef de inspectorat școlar, la final de mandat: „Am schimbat opt miniștri, unii semidocți fără cultură și educație, alții eroi ai reformei gata să se detoneze”

Elevii care nu obțin 5 la Evaluarea Națională vor fi trimiși către școlile profesionale – proiect

Structura anului școlar 2019-2020. Când iau elevii vacanța

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani