Mergi direct la conținut »
VIDEO | Gestul incredibil făcut de un miliardar american: Va plăti împrumuturile de studii pentru 400 de studenţi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Gestul incredibil făcut de un miliardar american: Va plăti împrumuturile de studii pentru 400 de studenţi

VIDEO | Gestul incredibil făcut de un miliardar american: Va plăti împrumuturile de studii pentru 400 de studenţi

Robert F Smith, un investitor american în tehnologie care are o avere este estimata la 4,4 miliarde de dolari, a anunțat absolvenţii unei universităţi din Atlanta, Georgia, că va plăti datoriile a 400 de studenţi, în valoare de cel puţin zece milioane de dolari, notează BBC. 

De Andreea Radu,

Unul dintre cei mai proeminenți filantropi de culoare din America a anunțat, în timpul unui discurs ținut la Morehouse College, că va plăti datoriile a 400 de studenți.

Promoţia 2019 şi profesorii prezenţi au fost uimiți de veste și au început să-l aplaude pe Robert F Smith, potrivit BBC.

Potrivit Forbes, Robert F Smith are o valoare netă de 5 miliarde de dolari. Miliardarul de 56 de ani a înființat societatea de capital privat Vista Equity Partners în anul 2000 și a investit în companii de software.

„În numele a opt generaţii ale familiei mele care au trăit în această ţară, vom pune puţină benzină în maşina voastră”, le-a spus miliardarul absolvenţilor.


VIDEO | „Game of Thrones” a ajuns la final! Zece seriale care te pot face să uiți de „Mama Dragonilor”


 

 
 
Close
Închide