Mergi direct la conținut »
Un mire a fost arestat la nunta lui pentru că a abuzat sexual o chelneriță!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un mire a fost arestat la nunta lui pentru că a abuzat sexual o chelneriță!

Un mire a fost arestat la nunta lui pentru că a abuzat sexual o chelneriță!

Matthew Aimers, un american în vârstă de 31 de ani, a avut programată nunta pe 28 noiembrie 2018, dată când împreună cu invitații a petrecut într-un club din New Jersey.

Omul a uitat curând de jumătatea lui, pe care tocmai a luat-o de soție. El a remarcat o chelneriță pe care a chemat-o afară ca „să-și facă de cap”, a dezvăluit metro.co.uk.

Aimers i-a spus chelneriței, al cărui nume n-a fost făcut public, să meargă și să facă „orice îi trece prin cap”. Omul nu s-a lăsat cu una cu două. A urmat-o la toaleta femeilor, unde aceasta a crezut că scapă de avansurile lui. Dar el a intrat acolo. Iar chelnerița a dat să fugă.

N-a reușit, fiindcă Matthew Aimers a împins-o într-o debara goală și a început s-o sărute cu forța. Apoi a vrut să-i deschidă pantalonii, dar n-a reușit. Dar i-a dat jos pe ai lui și i-a oferit 100 de dolari ca să-l satisfacă.

A furat un autobuz ca să fugă

Curând, la fața locului a fost chemată poliția, fiindcă Matthew începuse să se bată cu cei de la clubul unde avea loc evenimentul. Aceștia i-au cerut să nu mai scoată alcool în afara incintei, dar el n-a vrut să asculte și a început să devină violent.

Când a auzit poliția, Matthew a vrut să se facă nevăzut. A ochit un autobuz școlar și a vrut să fugă cu el. N-a reușit, deoarece oamenii legii l-au oprit. Nici acum Matthew n-a cedat de bunăvoie, ci s-a luptat cu oamenii legii.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

El va fi cercetat pentru expunere indecentă, hărțuirea unei minore și alte infracțiuni. Avocatul său, Louis Busico, a dezvăluit că Matthew pledează nevinovat la toate capetele de acuzare.

El a fost eliberat după ce a plătit 10 procente din cauțiunea de 350.000 de dolari.


Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

Close
Închide
  Close