Mergi direct la conținut »
Un român a furat 50.000 de euro din casa unui austriac și a reușit să stea ascuns câțiva ani. Unde a fost prins
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român a furat 50.000 de euro din casa unui austriac și a reușit să stea ascuns câțiva ani. Unde a fost prins

Un român a furat 50.000 de euro din casa unui austriac și a reușit să stea ascuns câțiva ani. Unde a fost prins

Un român care a dat o "lovitură" de proporții - 50.000 de euro - a stat ascuns din 2015 până ieri. Hoțul, din orașul Măcin, județul Tulcea, a reușit să se facă nevăzut atâția ani.

Bărbatul a fost „săltat” de acasă, din județul Tulcea. Potrivit IGPR, poliţiştii din Tulcea au prins un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Tribunalul din Innsbruck a emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este bănuit de tâlhărie, faptă săvârşită în cursul anului 2015, pe teritoriul statului austriac, a informat mediax.ro.

L-a bătut pe proprietar pentru a-i lua banii

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi pătruns, în 2015, în locuinţa unui bărbat, dintr-o localitate austriacă, şi prin agresiuni fizice l-ar fi deposedat pe acesta de 50.000 de euro.

Bărbatul din Tulcea a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa, iar vineri va fi prezentat Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile austriece.

 Activităţile au beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Măcin.
Close
Închide
  Close