Mergi direct la conținut »
Un rus a fost prins conducând cu 222 km/h pe Autostrada București-Ploiești
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un rus a fost prins conducând cu 222 km/h pe Autostrada București-Ploiești

Un rus a fost prins conducând cu 222 km/h pe Autostrada București-Ploiești

Un cetățean rus a fost prins de poliţiştii, ieri, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 222 de km/h, pe Autostrada A3, pe tronsonul București - Ploiești.

La data de 1 iulie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3, pe tronsonul București – Ploiești, un cetățean rus, conducând cu viteză excesivă, informează Poliția Română printr-un comunicat.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 18 al autostrăzii, pe sensul înspre Ploiești, în timp ce circula cu viteza de 222 de km/h.

Rusul vitezoman a fost sancționat contravențional cu 1.125 de lei, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română averitzează că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Close
Închide
  Close