Mergi direct la conținut »
Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa să voteze moţiunea de cenzură
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa să voteze moţiunea de cenzură

Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa să voteze moţiunea de cenzură

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a fost adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă. Liderul PMP a afirmat că acesta urma să se opereze astăzi, dar a cerut, pe răspundere proprie, să fie prezent astăzi în Parlament.

De Valentina Postelnicu, Vlad Chirea (foto), Dumitru Angelescu (foto),

Senatorul Vasile Cristian Lungu a fost adus cu o ambulanță la Parlament.

El nu a vrut să dezvăluie cum va vota la moțiune.

„Votul e secret, votul cu bilele e secret” a spus el. El a spus că a vrut să vină după ce a auzit acuzații că „ar trăda partidul”.

„Președintele Tomac mi-a spus că nu trebuie să vin dar pentru că au existat anumite voci că aș trăda partidul, cu toată aceasta, cu boala mea, am ținut să dovedesc contrariul. A fost decizia mea, chiar domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații scrise de mine însumi prin care îmi aducea la cunoștință toate riscurile medicale la care mă expun că călătoria asta la București”, a declarat parlamentarul.

Senatorul Lungu are colonul perforat și urma să fie operat miercuri seară, dar a amânat intervenția chirurgicală cu o zi, pentru a fi prezent în Parlament. De la Cluj a venit cu avionul, iar de la aeroport cu o ambulanță privată până la Parlament.

„ Un abces cauzat de o înțepătură, acolo, este foarte dureros. Nu risc nimic pentru că am decalat doar cu o zi operația, trebuia să aibă loc aseară. Dânsul (medicul, n.r. )nu știa exact statutul meu, i-am spus că am de lucru la București„

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă. Pentru ca Guvernul Dăncilă să pice sunt necesare 233 de voturi.

Close
Închide
  Close