Mergi direct la conținut »
Un tânăr a fost prins cu o armă albă într-un liceu din Târgoviște! La ce a spus că folosea acel cuțit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr a fost prins cu o armă albă într-un liceu din Târgoviște! La ce a spus că folosea acel cuțit

Un tânăr a fost prins cu o armă albă într-un liceu din Târgoviște! La ce a spus că folosea acel cuțit

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a intrat azi în incinta unui liceu din Târgoviște cu un briceag cu o lamă de 11 centimetri asupra sa.

Jandarmii dâmboviţeni au declarat că au intervenit, miercuri, la un liceu din oraşul Târgovişte, după ce au fost sesizaţi de agentul de pază că un tânăr a pătruns în curtea instituţiei având asupra sa un briceag.

Din verificări a reieşit că tânărul, în vârstă de 23 de ani, student la o facultate din oraş, a intrat în liceu cu un briceag, care are lama în lungime de aproximativ 11 centimetri.

Zicea că-l ține pentru tăierea alimentelor

Studentul pretindea că îl foloseşte pentru tăierea alimentelor. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „port fără drept de obiecte periculoase în incinta unei instituții publice”.

Incidentul vine la puțin timp după ce un alt tânăr a intrat înarmat în incinta unui liceu din Ploiești și a înjunghiat un cadru didactic.


Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

Close
Închide
  Close