De Răzvan Mihalașcu,

Viceprimarul comunei Păulești a dat examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară, care tocmai s-a încheiat, și a fost declarat admis cu media de 6,51, relatează Mediafax.

În vârstă de 47 de ani, Cristian Biton a mărturisit că s-a decis să dea Bacalaureatul deoarece avea „un mare nod în gât”.

Biton a precizat că a absolvit Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” din Băicoi. A mers în Armată, după ce a picat Bacalaureatul. Mai avea nevoie de opt sutimi ca să promoveze examenul, însă nu a făcut contestație.

Pentru că ajuns viceprimar, Cristian Biton a spus că este normal să-și completeze studiile. A decis să dea examenul de Bacalaureat și apoi să se înscrie la facultate.

Dacă Dumnezeu m-a adus în poziţia asta, să fac şi eu ceva pentru funcţia aceasta (viceprimar n.r). Eu am fost angajat la unei companii de gaz, am avut şcoala de maiştri. M-am pus pe învăţat. De trei ani mă pregătesc, dar în ultimele trei luni am învăţat mai intens. Am făcut meditaţie la matematică, m-au ajutat şi copiii mei. Bacalaureatul l-am dat la Câmpina. Pentru mine era un mare nod în gât de când am venit la Primărie.

Cristian Biton, viceprimarul comunei Păulești, județul Prahova

Viceprimarul a reuşit să obţină la Bacalaureat o medie generală de 6,51, având 6,3 la Limba şi Literatura Română, 7 la Matematică şi 6,25 la Biologie.

Eu mă mulţumeam şi cu 6,01. A fost binişor, urmează altă etapă acum. Dar la 47 de ani este foarte greu.

Cristian Biton, viceprimarul comunei Păulești, județul Prahova

Viceprimarul, care s-a înscris acum la Facultatea de Management din cadrul UPG Ploieşti, le transmite tuturor să nu amâne să dea acest examen:

Trebuie să faci lucrurile atunci când trebuie, când nu ai cine să te împingă de la spate e greu.

Cristian Biton

Potrivit sursei citate, Cristian Biton este viceprimar al comunei Păuleşti de trei ani.

Sursă foto: Facebook Cristian Biton

Citeşte şi:

Primăria ia bani de la copiii chemați la ”Festivalul Sportului pentru Toți”! Libertatea retrage semnătura unei ziariste a sa, implicată în acest eveniment

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte