MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 17:02

VIDEO| Cum s-a circulat în prima și a doua zi de viscol în centrul Capitalei

Distribuie

Ieri seară, în centrul Capitalei, s-a circulat foarte greu. Pe bulevarde ca Magheru, I.C. Brătianu, Regina Elisabeta zăpada le dădea mari bătăi de cap șoferilor. Dacă în centru s-a circulat mai bine astăzi, pe arterele secundare conducătorii auto spun că situația e jalnică.

În timp ce municipalitatea anunța, printr-un comunicat de presă că aproape 350 de utilaje de deszăpezire și peste 1000 de operatori manuali acționează în Capitală, pe teren lucrurile stăteau altfel.

Așa arăta bulevardul Magheru, luni, 26 februarie, la ora 19.00

Șoferii mergeau cu 5 km/h în centrul Capitalei. Un drum care în mod normal era parcurs în 30 de minut, ieri a durat mai bine de o oră.

Așa arăta Calea Victoriei astăzi, 27 februarie, la ora 13.00

Astăzi de dimineață lucrurile au stat la fel și au existat multe bulevarde din centrul Bucureștiului unde încă era multă zăpadă pe carosabil. Abia spre prânz, când vântul s-a mai domolit, străzi au fost aduse la negru'. Pe arterele lăturalnice, însă, se circulă foarte greu și la această oră.

În cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei, astăzi primarul Gabriela Firea a anunțat că: operatorii de deszăpezire acționează pe toate arterele Capitalei cu 311 utilaje și 722 operatori manuali'.

De asemenea, Gabriela Firea a anunțat că unitățile de învățământ vor fi închise toată săptămâna.

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ/'Plâng' caloriferele la Timișoara, pe cod galben de ger: cărbunele vine cu porția și gazul a fost limitat/FOTO

 

 

 

Loading...
Comentarii