Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Șofer STB filmat făcând plăți online pe telefonul mobil, în timp ce conducea troleibuzul!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Șofer STB filmat făcând plăți online pe telefonul mobil, în timp ce conducea troleibuzul!

VIDEO/ Șofer STB filmat făcând plăți online pe telefonul mobil, în timp ce conducea troleibuzul!

Un șofer de troleibuz din București a fost filmat de un călător în timp ce conducea, dar în același timp era atent la telefonul mobil, pe care făcea plăți online. După ce imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare, STB a anunțat că șoferul va fi cercetat disciplinar. 

„Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și în video, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu mai controla volanul troleibuzului 91”, a scris pe Facebook călătorul care a făcut publice imaginile pe Facebook.

Pentru fapta sa, care putea pune în pericol călătorii, dar și pe ceilalți participanți la trafic, șoferul STB va fi cercetat disciplinar, a declarat pentru Hotnews Andrei Creci, directorul STB.

„Am inițiat constituirea unei comisii de cercetare disciplinară a angajatului în cauza. Siguranța călătorilor este prioritatea noastră și în consecință nu acceptăm asftel de comportamente”, a spus Creci.

Fotografie principală: Facebook / Mihai Cristian Ionescu

 
 
Close
Close
Închide