De Petre Dobrescu,

Țintele ei sunt politicienii, în special europarlamentarii, care ar „trăda” interesele țării, a notat G4Media.

Viorica Dăncilă a dat acest răspuns, după ce o jurnalistă a rugat-o să răspundă întrebării adresate în limba engleză, deoarece în sală erau și ziariști străini.

Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină. Dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară.

Viorica Dăncilă

Totodată, premierul demis a mai afirmat că este „un pro-european convins”, amintind că a fost europarlamentar timp de nouă ani.

„Dar de fiecare dată mi-am susținut țara și am obținut rezultate. Faptul că vorbim bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină… eu cred că este relevant. Dar mai relevant pentru români este ceea ce faci pentru ei și cu câtă demnitate îți reprezinți țara atât în țara ta, dar mai ales în afara granițelor țării”, a susținut Viorica Dăncilă.

Întrebată ce va face după terminarea mandatului de premier interimar, Dăncilă a declarat: „Sunt convinsă că îmi voi găsi un loc de muncă unde sunt convinsă că voi putea face performanţă”.


Citeşte şi:

Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu, despre rezultatele celui mai recent sondaj IMAS: „Cel mai bun sondaj e votul românilor / O să vedem în curând ce se va întâmpla”

Viorica Dăncilă: ”Mi se spunea să citesc de pe foi, să nu uit”

Cozmin Gușă a intrat în PSD pentru Viorica Dăncilă: ”Să îi aduc câteva puncte, ca să intre în turul doi cu Iohannis”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult