De Claudiu Petrisor,

Astfel, cei care doresc să afle trebuie să sune la 544. Dacă în telefon se aude un robot telefonic, care spune „că acest număr nu există” sau că „abonatul nu poate fi contactat” înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat. Dacă totuşi după formarea numărului se aude un sunet ciudat, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot, atunci acel aparat este cu siguranţă ascultat.

Aflată şi ea în platou, Adriana Bahmuţeanu a încercat la rândul ei şi a aflat cu stupoare că şi telefonul ei este ascultat. Acelaşi lucru l-a păţit şi Mihai Morar.

Cine e Dan Diaconescu?

Dan Diaconescu este un controversat om de media din România, care în ultimii ani a luat contact şi cu mediul politic, după înfiinţarea PPDD-ului (Patidul Poporului – Dan Diaconescu).

Emisia postului său de televiziune, OTV, a fost întreruptă pe 22 ianuarie, în jurul orei 18.40, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras, în şedinţa din aceeaşi zi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii care îl are ca asociat principal pe Dan Diaconescu.

Numele lui apare şi în cazul Oltchim, când Dan Diaconescu şi-a exprimat intenţia să preia combinatul. Licitaţia pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la Oltchim a fost câştigată anul trecut de Dan Diaconescu. Patronul OTV nu a intrat însă în posesia titlurilor pentru că nu a plătit statului suma la care s-a angajat, respectiv 45 milioane euro.

Deasemenea, Dan Diaconescu a anunţat că vrea să participe la licitaţia pentru privatizarea CFR Marfă, urmând să împrumute de la prieteni 10 milioane de euro, suma cerută drept garanţie de către stat.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor