Cher îl acuză pe Trump că se folosește de poziția sa pentru a câștiga bani

19 mai 2017 20:11

Într-un interviu acordat pentru revista Billboard cântăreața Cher îl acuză pe Trump că se folosește de poziția pe care a câștigat-o la alegerile de anul trecut pentru a face bani pentru el și familia sa.

”De când a fost ales Trump, trebuie să-mi ascund telefonul să nu postez pe Twitter când sunt revoltată. Este ca un drog. Intră în viața ta și apoi nu mai scapi. Îmi spun că este timpul să pun capăt acestui lucru, că sunt adult”, a spus Cher care a adăugat că își încalcă această promisiune de fiecare dată când Donald Trump face ceva extraordinar.

”Președintele trișează și scapă cu asta. El folosește Casa Albă pentru a face bani. O să anuleze programul de sănătate, iar oamenii o să moară. Este revoltător. E ca și când ai striga ”foc!” și nimeni nu te ascultă”, susține cântăreața.

O susinătoare înfocată a lui Hillary Clinton în campania electorală din 2016, Cher a spus că și democrații au greșit. ”Democraţii au dat-o în bară atât de rău în mesajul lor către populaţie, iar conducerea lor este prea îmbătrânită. I-am spus lui Hillary că ar trebui să angajeze un grup de tineri din generația «Millennials» care să îi dea idei noi despre cum ar trebui să arate o guvernare”, a mai spus artista în interviu.

Cher îşi exprimă de multă vreme opiniile pe teme politice în spaţiul public, în special atunci când este vorba despre Donald Trump. Celebra cântăreaţă l-a criticat de multe ori şi în termeni duri pe actualul preşedinte american – inclusiv pe Twitter, reţeaua de socializare preferată a politicianului şi l-a comparat la un moment dat cu Adolf Hitler. În ajunul învestirii lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA, Cher, alături de alte vedete, precum Robert şi Alec Baldwin, și  mii de oameni au ieşit în stradă la New York pentru a protesta faţă de noul președinte.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro